Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll bort spadet från ansjovisen. Hacka fileerna.
  2. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett.
  3. Blanda samman ägghacket med ansjovis och lök. Smaka av med vitpeppar.
  4. Fördela blandningen på brödskivorna. Strö över klippt dill eller persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.