Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gubbröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen i ca 10 minuter (hårdkokta). Skala och hacka äggen. Skala och hacka även löken. Sautera den i smöret i en kastrull tills den är gyllene och genomskinlig. Blanda sedan i den avrunna och grovt hackade anjovisen samt mjölet. Häll sedan i grädden. Rör om och hetta upp i några minuter och smaka av med peppar och salt. Precis innan serveringen, strö i örterna (så dom inte tappar sin gröna färg). Servera sedan på några bitar av det hemlagade brödet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.