Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gul kycklinggryta

 
Skriv ut

Gluten och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingklubborna i halvor och ta bort skinnet. Skala och hacka löken och vitlöken. Bryn kycklingen i olja i en stekpanna. Låt löken och vitlöken fräsa med.
  2. Smula över buljongtärningen och häll över vatten. Krydda med citron, saffran, paprikapulver och peppar. Låt kycklingen steka ytterligare 15-20 minuter. Strö över persilja. Servera med klyftpotatisklyftor eller råris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.