Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulash med galusha

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En underbar gryta som är bra att göra storkok av.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smör i en gryta,hacka löken och lägg i.Ta grytan från plattan och häll i paprikapulvret,köttet,krossade, vatten och tomater. Rör om och låt puttra en bra stund.Tillsätt vitlök,salt och peppar.Red av med maizenaredning eller vanlig redning. Galushkan-Blanda till en deg med degkrokarna på vispen. Låt vila i kylskåp en stund.Koka upp vatten och "noppa" i degen.När bitarna flyter upp ta upp dem och stek lätt i stekpanna,salta på dem.Servera med gulashen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.