Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gullefjun med citrongräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingrätt som smakar himmelskt....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingen i en kastrull , häll på så mycket vatten så att det täcker- Skala och klyfta löken. Tillsätt löken tillsammans med buljongtärningarna , persiljan och saltet. Sjud under locka ca 40 - 45 min.
  2. Lyft ur kycklingen (håll den varm) Sila och koka ihop buljongen (2-3 dl) . Häll i grädden och koka ihop tills det börjar tjockna. Rör i matfett och lemon curd, salt och peppar efter smak. Red av av med lite Maizena
  3. Servera kycklingen med citrongräddsåsen, ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.