Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gunillas snabba chokladpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 10 minuter
Skriv ut

En riktigt god pannacotta, jag älskar mörk choklad men den går precis lika bra att göra med mjölkchoklad. Man kan ha halloncuoli till eller vispad grädde om man föredrar det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen. Hacka chokladen och lägg i en skål, som klara att innehålla all vätska.
  2. Koka upp grädden och häll över chokladen, rör i sockret och rör tills det löst sig. Blanda ner de urkramade gelatinbladen. Häll upp i små koppar eller i glas. Låt stå i kylskåp i ca 2 timmar eller tills det stelnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.