Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurka med pepparrot och mandelcrème

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Crèmen får mer smak av att stå till sig. Kan förberedas några timmar eller dagen före servering. Förvara i kylskåp upp till en vecka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär gurkan i centimetertjocka skivor och lägg på ett fat. Rosta nötterna i torr, het stekpanna 2-3 minuter. Låt svalna och grovhacka dem.
  2. Blanda pepparrot med kesella, crème fraiche, örtsalt, peppar, örter och nötter.
  3. Fördela crèmen på gurkskivorna och garnera med basilika och eventuellt blommor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.