Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllene mazariner

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Prova gärna dessa mazariner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bottnar: Lägg alla ingredienser i en matberedarskål, kör snabbt samman tills degen bara precis går ihop. Forma en rulle och lägg kallt ca 20 min.
  2. Fyllning: Vispa ägg och socker pösigt, vänd ner smält smör, malda nötter och apelsinskal.
  3. Dela degrullen i bitar och tumma ner i formar. Fördela fyllningen i formarna. Grädda kakorna i 200 grader, 15-20 min. Låt svalna.
  4. Vid servering: Blanda glasyren och bred på kakorna. Garnera ev med rivet apelsinskal, pudra ev över med florsocker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.