Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllene saffranspasta med gröna pinnar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saffran ger alla rätter en touch av lyx. Att den här rätten enkelt går att slänga ihop är bara ett plus! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök i lite olja tills den mjuknar och blir lätt transparent. Rör ner övriga ingredienser och låt sjuda i några minuter. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Bryt av den nedersta träiga delen på sparrisen och släng. Stek sparrisen i lite olivolja tills den mjuknar men fortfarande behåller sin spänst. Salta och peppra.
  3. Blanda pastan med saffranssåsen. Toppa med sparris och rostade pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.