Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllengul kasslergratäng på risbädd

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smakrik bjudrätt som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Tärna paprikorna och strimla purjolöken. Fräs paprikor och lök blankt och smidigt i smör utan att det tar färg.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Blanda ris, paprikor och purjolök. Krydda. Fördela i en smord ugnsform. Skiva kasslern och lägg i rader ovanpå. Bred på créme fraichen. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Garnera med kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.