Smarrig rulltårta med mascarponeost smaksatt med ananas.
Instruktioner
- Värm ugnen till 225 grader.
- Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Smaksätt med hallon arom. Häll smeten i lånngpannan och grädda kakan i 5-10 minuter.
- Sockra ovanpå kakan innan du stjälper upp den på ett lätt sockrat bakplåtspapper. Tips: Pensla ovanpå kakan med kallt vatten, så lossar pappret lättare. Låt svalna.
- Ananasmascarpone:
Rör ihop alla ingredienser till en slät gul och härligt ananassmakande kräm. Bred ut ostkrämen på bottnen och rulla ihop tårtan från kortsidan. Låt gärna rulltårtan ligga kallt i kyl eller frys innan du skär den i skivor.
Publicerat den
12 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar