Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och ananasstubbe

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smarrig rulltårta med mascarponeost smaksatt med ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Smaksätt med hallon arom. Häll smeten i lånngpannan och grädda kakan i 5-10 minuter.
  3. Sockra ovanpå kakan innan du stjälper upp den på ett lätt sockrat bakplåtspapper. Tips: Pensla ovanpå kakan med kallt vatten, så lossar pappret lättare. Låt svalna.
  4. Ananasmascarpone: Rör ihop alla ingredienser till en slät gul och härligt ananassmakande kräm. Bred ut ostkrämen på bottnen och rulla ihop tårtan från kortsidan. Låt gärna rulltårtan ligga kallt i kyl eller frys innan du skär den i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.