Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och jordgubbsgazpacho

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så frisk och god! Serveras kyld i skål eller glas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa bären. Mixa hallonen och hälften av jordgubbarna tillsammans med vatten och socker till en slät puré. Passera den genom sikt och späd ev med mer vatten om soppan känns för tjock.
  2. Skiva resten av jordgubbarna och blanda dem i soppan. Ställ den i kylen tills den ska serveras. Häll upp och garnera med hallon, chokladspån och citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.