Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och jordgubbssmör

 
Skriv ut

Bred som pålägg på rostat bröd och njut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 2 dl bärsmör
  2. Skölj och snoppa jordgubbarna. Lägg jordgubbar och hallon i en bunke och mixa slätt med mixerstav. Häll bärmoset i en kastrull tillsammans med sockret och koka under ständig omrörning tills det får en sirapsliknande konsistens, ca 10 minuter.
  3. Passera sirapen genom en sil och låt kallna i kyl. Vispa smöret luftigt med elvisp, ringla ner sirapen under vispning. Förvaras i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.