Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och kardemummapaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag älskar den här kombinationen, den är även glutenfri då det är ett kokostäcke man använder! Även bra för LCHF:are om man tar bort vaniljsockret och byter mot vaniljpulver!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200 grader. Lägg hallonen i pajformen och strö vaniljsocker och kardemumma över utefter hur sött och smakrikt du vill ha det. Smält smöret, blanda ner ägg och kokos i kastrullen. Bred över hallonen och ställ mitt i ugnen tills kokostäcket är gyllenbrunt och knaprigt.
  2. Servera med vispad crème fraiche.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gargoyles 9 maj 2011

    tycker att detta var ett bra recept när man är riktigt sugen som man kan vara ibland :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.