Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och mjölkchokladtrifle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Även detta recept är taget från tidningen "Allas". Låter helt i min smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen över vattenbad. Låt svalna något. Rör i äggulorna, en i taget. Vispa grädden (dock inte för hårt) och tillsätt sedan lite av den till chokladen. Rör om, så att allt är ordentligt blandat. Tillsätt choklad- och gräddblandningen till den återstående grädden. Tillsätt apelsinskalet till chokladmoussen. Dela digestivekexen i bitar. Varma chokladmousse, digestivekex och hallon i fyra större glas.
  2. Toppa med hallon och florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.