Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och nekterinpaj under kokostäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Inuti pajen funkar frysta hallon. Men ovanpå är färska finast

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär nektarinerna i tunna klyftor eller i små bitar. Blanda hallon och nektariner i en pajform, 22-24 cm i diam. Blanda potatismjöl med sockret och strö över bärblandningen.
  2. Smultäcke Mixa mjöl, socker och smör i matberedare. Häll blandningen i en skål och rör ner kokosflingor. Fördela smulorna jämt över pajen. Grädda mitt i ugnen ca 20 min
  3. Garnering & servering Garnera med hallon och nektarin- klyftor och servera med grädde eller glass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.