Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och svartvinbärssylt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En utsökt bärblandning som passar lika bra till pannkakorna som till morgonfilen med flytande honung och valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa vinbären och lägg vinbär och hallon i en kastrull. Låt koka under lock ca 10 minuter.
  2. Häll i sockret, rör om och sjud ytterligare 5-10 minuter utan lock. Skumma väl.
  3. Skölj ur burkar med hett vatten och häll i den varma sylten. Sätt på locken och låt kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.