Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och vinbärsglass

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Hemlagad glass när den är som bäst!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa hallon och vinbär med en gaffel eller kör i mixer. Rör i florsocker och äggulor.
  2. Vispa grädden hårt och rör i lätt crème fraiche och bärmoset. Häll smeten i en rund form och täck med plastfolie. Frys minst 3 tim.
  3. Doppa formen i varmt vatten och stjälp upp glassen på ett fat ca 30 minuter före serveringen eller skeda upp glassen.
  4. Garnera med blad och färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.