Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloncheesecake

 
Skriv ut

Lätt som en plätt att baka och världens godaste.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kex och smör i en matberedare tills kexen smulat sig ordentligt. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant ( 24 cm i diameter).
  2. Blanda färskosten med råsocker, äggulor, crème fraiche, skal och saften av citron samt passerade hallon i en bunke. Vispa äggvitor och salt i en ren bunke till ett fast skum.
  3. Vände der skummet i ostkrämen. Bred blandningen över kexsmulorna. Grädda i 175 grader varm ugn i 40-50 min eller tills smeten stannat.
  4. Låt svalna och garnera med några fina hallon före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.