Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallongazpacho med vaniljvisp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina hallonen och mixa dem till puré. Blanda purén med rödvin, saften och finrivet skal från apelsinen. Smaka av med florsocker
  2. Skala frukten och skär i små bitar.
  3. Häll hallongazpachon i 4 djupa tallrikar och lägg i frukten.
  4. Servera vispad vaniljvisp i en skål brevid soppan. Italienska mandelskorpor är gott som vuxet tillbehör medan små mandelbiskvier i soppan är en lite barnvänligare variant.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.