Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmousse med nonstop

 
Skriv ut

En väldigt enkel och lyxig efterrätt som inte behöver mer än en timme i kylskåpet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina hallonen och mosa med en gaffel tillsammans med sockret. Häll grädden i en skål och vispa tills den är fast. Häll äggvitorna i en ren skål och vispa till fast skum.
  2. Vänd försiktigt ner bärmoset och vitorna i grädden och skeda upp i en skål eller små glas.
  3. Kyl moussen i kylskåp minst en timme. Garnera med nonstop och strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.