Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En god efterrättspaj som är lätt att göra. Om du inte vill ha hallon så byt ut dom mot något du tycker om

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hallonen i en form och strö pot.mjöl och 1/2 dl strösocker över. Blanda ihop vetemjölet , smöret och resten av strösockret till en smuldeg som du sedan klickar ut över hallonen. Grädda i ugnen i 200 grader i 30 min.
  2. Servera med vaniljvisp eller lättvispad tjockgrädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 11 september 2009

    Låter god :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.