Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsylt med citron

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Så underbart god. Citronen förhöjer hallonets syrlighet på ett obeskrivligt och underbart gott sätt. Ni måste bara prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om frysta hallon används läggs de för att tina i en sil. Lägg sedan hallonen i en kastrull med ljust socker och ställ in i kylskåpet över natten.
  2. Tillsätt vaniljkornen och lägg ner den tomma stången. Riv skal från citronen och häll i hallonvinäger. Rör om ordentligt, koka upp och ta det från värmen direkt. Häll på rena burkar och låt det svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.