Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad lax med färskpotatis och rom

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så enkelt och så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen mjuk. Halstra laxbitarna runt om i 4 minuter i het stekpanna med olja. Salta och peppra.
  2. Blanda crème fraiche, rom, gräslök och svartpeppar.
  3. Slå vattnet av potatisen, se till att ånga av den väl. Vänd ihop potatisen med crème fraiche-röran eller servera potatis och röra var för sig.
  4. Kcal: 565 Fett: 27g Kolhydrat: 34 g Fibrer: 4 g

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.