Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Haricovert blandning

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Vet inte vad man ska kalla det så jag kallar det blandning!! Lika god varm som kall och passar utmärkt till schnitzel, biffar etc

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp haricoverten i lättsaltat vatten.
  2. Hacka rödlöken och pressa vitlöksklyftan.
  3. Blanda vinäger, olivolja, salladskrydda och vatten.
  4. Häll av det kokande vattnet från haricoverten. Blanda i löken och dressingen. Rör om och smaka av och krydda på extra efter smak.
  5. Låt det gärna stå och dra åt sig lite innan servering, men inget måste :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.