Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekex

(1 kommentar)  
Skriv ut

Fick detta recept av en gammal vårdtagare. Möra och fina och smakade bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt och låt degen vila gärna över natten.
  2. Kavla sen ut tunt och ta med ett runt mått ut kexen. Använd gärna en kruskavel.
  3. Grädda kexen i 200* tills de ser färdiga ut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaIrene 16 september 2008

    Hej, kexen var ganska goda, mycket möra o fina, men smaken levde inte riktigt upp till mina förväntningar, lite lam kanske..... Jag kanske ändå kommer testa dem någon mer gång för de var ganska roliga för barnen att kavla ut o göra pepparkaks figurer av.... Men nästa gång kanske jag prövar att tillsätta lite kardemumma o kanel o lite mer socker... Tack ändå för receptet! Mvh Irene

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.