Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havresmulpaj med äpple och rabarber

 
Skriv ut

Den här går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala äpplena och skär dem i tunna klyftor. Ansa rabarberna och skär dem i tunna skivor.
  2. Smörj en aluminiumform lätt och lägg rabarberskivorna i botten. Lägg äppelklyftorna över. Strö lite socker mellan frukten om så önskas.
  3. Blanda matfett, socker och havregryn till en grynig massa. Strö massan över äpplena så att de täcks.
  4. Grädda pajen i 200 grader tills frukterna är mjuka och ytan fått ljusbrun färg. Beräkna ca 20 minuter. Låt pajen kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.