Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hebbes grekiska kassler.

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god Kassler rätt,enkel att tillreda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär 4 kasslerskivor ca 1 1/2 cm tjocka.Skär sen en ficka mitt i (blir som en börs).
  2. Smula fetaosten och blanda med hackade soltorkade tomater.Fyll kassler börsarna med ost/tomat röran.
  3. Lägg kasslerpuckarna i en smord form,strö gärna lite av ost/tomatröran över puckarna.Var sparsam med saltet. Strö över lite grovmalen svartpeppar. Slå sen över matlagningsgrädden.Sätt in i 200 º ugn i ca 30 min.Servera med kokt potatis eller ris,samt en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Gutan 23 december 2008

    Jag gillar lätttlagad och god mat. Detta blev ingen besvikelse! Jag använde mig av tomater i balsamvinäger, smaskens! Nästa gång tänker jag nog vispa i lite tomatpurré i grädden innan. En klar favorit!

  • sjoande 30 augusti 2010

    Jag gjorde en sås med matlagningsgrädde, majonäs, magnochutney och chilisås. Hällde den över kasslern strödde på riven ost och sedan in i ugnen. Familjen tyckte det blev kanongott. Hälsningar "Sjoande"

  • farmoringer 23 november 2010

    Det var verkligen gott. Jag hade lite chilisauce i grädden, annarts precis som receptet.. Tack för att du delade med dig../ Inger

  • Cassiopeya 23 november 2010

    Åh precis ett recept i min smak, ska provas genast! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.