Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hel kyckling på grillen á la Pomero

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Grillat är bäst

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös socker och salt i vattnet.
  2. Tillsätt sedan den större mängden vatten och kryddorna.
  3. Låt kycklingen rimma i ett dygn täckt av lagen. Sedan klappar man in citrkonskal och örtkryddor som får ligga i minst sex timmar i kylen.
  4. Grilla helst kycklingen i en klotgrill, vilket är en förutsättning, då man kan reglera värmen på ett bra sätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.