Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket god filérätt både till vardag som fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva fläskfilen och bryn dem. Bryn även champinjonerna. Lägg fileskivorna samt champinjonerna i en eldfast form.
  2. Vispa grädden hårt blanda sedan ned chilisåsen samt kryddorna sätt in formen i ugnen på 200-225 grader i ca 25 min.
  3. Servera ris samt en god grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.