Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt filé med broccolimousse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Här får ni hela rätten samlad och det är en riktig höjdare.

Ingredienser

Instruktioner

Pensla filén med olja och soja. Salta, peppra och strö över solrosfrön. Skala och skiva potatisen. Lägg potatisen och den hela filén i en långpanna. Droppa lite olja över potatisen och salta. Koka broccolin 5 min. Spola den under kallt vatten. Krama ur vätskan och kör i matberedaren tillsammans med övriga ingredienser till moussen, utom osten. Smörj en liten ugnssäker form. Häll i hälften av smeten. Lägg i osten och därefter resten av smeten. Ställ in långpannan och formen i ugnen. Tillaga i 250° ca 30 min. Blanda samtliga ingredienser till såsen i en kastrull. Koka upp den under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Skiva filén och servera med potatis, sås, sallad och tårtbitar av broccolimoussen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.