Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helstekt fläskfilé med chililimesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fin fläskfilérätt med härliga smaker av chili, lime, sesamfrön och cashewnötter.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Bryn köttet runt om i smör- och rapsolja i en stekpanna. Lägg köttet i en ugnssäker form. Salta och strö över chilipeppar och sesamfrö. Stek i mitten av ugnen 20-25 min till 65° innertempertur. Skala och skär löken i klyftor. Kärna ur och skär chilin i skivor, dela sockerärterna. Fräs löken i smör-&rapsolja, tillsätt chili, sockerärter och cashewnötter, salta och peppra. Värm såsen under omrörning. Skär köttet i skivor och servera med sås, grönsaker och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.