Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad färskost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hemlagad färskost är inte det minsta svårt att laga. Den här osten innehåller gräslök, kesella, vitlök, lax och tomater. Man smaksätter hälften av osten med lax och den andra halvan med tomat.

Ingredienser

Instruktioner

Häll Kesella i ett kaffefilter och låt rinna av ett par timmar. Smaksätt Kesella med salt, peppar och gräslök eller vitlök. Finhacka lax och tomater var för sig. Blanda hälften av ostmassan med lax och den andra med tomat. Forma dem till små ostar. Låt dem stå kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.