Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad fiskburgare

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En burgare som är hemlagad slår alla andra burgare med hästlängder. Den här är gjord på torsk och serveras med ett brunrostat bröd. 6,5 poäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa torsken till färs.
  2. Blanda torskfärs med ströbröd och stek i flytande margarin.
  3. Blanda samman lättyoghurt, senap och hackad smörgåsgurka.
  4. Servera med tomat och rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.