Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hennys kokoskaka i långpanna

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En mycket god och lättbakad kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst, tillsätt sedan de övriga ingredienserna, blanda samman.
  2. Bred ut smeten på bakplåtspapper. Grädda ca 25 minuter, 200º.
  3. Blanda samman smör, socker och äggulor, bred glasyren över kakan medan den är varm, strö kokos över. Låt svalna. Skär i passande bitar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sigdott 30 september 2009

    Är det den stora "vanliga>" långpannan man ska använda tioll din kaka ???

  • Bodil56 30 september 2009

    Ja, det är den stora vanliga långpannan, 30 x 40 cm, som du ska använda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.