Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het bacon och kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett snabbt och enkelt recept som man lätt kan leka med. Jag använder extra stark curry just för att grytan ska få lite sting. Kan vara lite lös i konsistensen men dra då ner på vattnet i receptet eller uteslut helt för en krämigare variant. Passar både till ris och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär löken i fina bitar. Skär paprikan i bitar. Skär morötterna i mindre bitar. Bryt broccolin i små bitar. Koka upp lite lätt tillsammans med morötterna.
  2. Stek upp bacon och kyckling och krydda med salt och peppar. Tillsätt löken och paprikan och de kokta grönsakerna.
  3. Häll i curryn och rör runt. Häll i grädden. Späd ut med vatten för lite lösare gryta. Koka upp och smaka av.
  4. Servera med ris eller pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.