Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het fläskfilé med bacon och vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa bort hinnorna från fläskfilén och skiva den i tunna skivor. Skala lök och vitlök och hacka dom fint. Tvätta paprikan noga och strimla den fint. Skär bacon i tunna strimlor. Bryn bacon, lök, vitlök och paprika i en varm stekpanna. Häll i kryddorna och fräs en liten stund. Ställ detta åt sidan.
  2. Bryn fläskfilén på båda sidor i en stekpanna med lite olja. Salta och peppra. Lägg i fläskfilén tillsammans med baconet och häll på matlagningsgrädde. Koka i ett par minuter tills köttet är genomstekt. Häll på vispgrädden och lägg i gräslöken.
  3. Koka upp och servera tillsammans med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.