Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het tomat och böngryta med kabanoss

 
Skriv ut

Laktos och glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, skala och skiva vitlöken. Skala och slanta morötterna. Fräs grönsakerna i olja, strö över curry och cayennepeppar och låt det fräsa med en kort stund.
  2. Tillsätt tomaterna, skölj ur burken med vatten och slå det i grytan. Tillsätt kidneybönor och kikärtor. Låt alltsammans koka upp och puttra samman en stund, smaka av med salt och peppar. Skiva korven och lägg ner i grytan. Låt allt bli varmt.
  3. Servera grytan med ett gott bröd och gärna en klick naturell yoghurt som gör smaken mildare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.