- Serverar: 2 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Snabbt och enkelt, de flesta ingredienserna kommer endera från frysen eller hyllan. Både riven ingefära och chilifrukter är bra att ha redo i frysen.
Instruktioner
- Om du använder färska paprikor, rosta dem i ugn eller över öppen låga tills skinnet är lätt att ta bort och skiva sedan i ganska rejäla bitar. Eller använd inlagda paprikor på burk och bara skiva! Finhacka chilli och ingefära (eller riv), stek på låg värme i en minut.
- Skölj kikärtor och spenat och låt rinna av väl. Vänd ned kikärtor, spenat och paprikor och smaka av med lite salt och peppar.
- Låt koka under lock 3-4 minuter och rör om då och då tills spenaten har mjuknat och kikärtorna är varma.
- Hetta upp en teflonpanna tills den är ordentligt het. Låt halloumin rinna av, skiva och stek 1-2 minuter per sida.
- Rör ned saften av 1/2 - 1 citron i kikärtsmixen och servera med halloumin på toppen.
Publicerat den
19 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Väldigt enkelt och förvånande gott