Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta rödbetor

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Gott till kötträtter och till en förätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna i 30 minuter. Kokas med skalet på.Spola dem i kallt vatten och skrubba eller gnid av skalet.
  2. Lägg ner rödbetorna i grytan igen och rör ner crème fraichen, wasabin, pepparroten, gräslöken, rödlöken och krydda efter egen smak. Låt det koka upp.
  3. Tips: Ha gärna lite vitlök i. Det går bra och dela rödbetorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.