Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hönös varma smörgåstårta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept från veckotidningen Allas. Jätteenkel och snabb att laga och jättegod!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred tunt med smörgåsmargarin på hönökakorna. Rör leverpastejen smidig med gräddfilen. Blanda i hackad paprika och smaksätt eventuellt med lite salt.
  2. Bred pastejen på båda hönökakorna och lägg dem ovanpå varandra. Placera tårtan på en bakpappersklädd plåt.
  3. Tryck ner champinjonerna i pastejen. Klipp skinkan i tunna strimlor och fördela över hela ytan. Täck med riven ost. Gratinera i 225º varm ugn i ca 10 minuter.
  4. Garnera med några tunna röda paprikaringar. Servera genast och skär i tårtbitar med vass kniv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.