Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hollandaisegratinerad torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkel att laga och så god att äta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta fisken och lägg i en smord form. Täck över med folie. Tillaga i 225 c ca 20 minuter.
  2. Skär under tiden tomaterna i klyftor. Blanda såsen enligt anvisningar. När fisken är klar höj temperaturen till 250 c.
  3. Häll såsen över fisken och lägg tomaterna runt om. Pudra över paprikapulver och strö över den rivna osten.
  4. Gratinera ca 5 minuter, utan folie. Servera med potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.