Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honey and oat muffin

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Eget recept på helt underbara muffins. De passar perfekt till frukost eller mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop det smälta smöret med sockret och ägg, vispa med elvisp tills blandningen är vit och fluffig.
  2. Blanda ihop mjölet med bakpulvret och rör ner i ägg-blandningen.
  3. Rör ihop havregryn och honung tillsammans med varm mjölk. Jag använder varm mjölk så att honungen smälter lite och blir enklare att blanda med havren. Rör ner i mjölblandningen.
  4. Fyll muffinsformarna 3/4 med smeten. Grädda i 175º 15-25 minuter beroende på hur stora muffins du gör. Håll koll på färgen och provstick med en potatissticka. När de är underbart gyllenbruna och inte längre kletiga inuti, då är de klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.