Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honung och balsammarinerade valnötter

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Detta anväder jag som tillbehör till grönmögelostar (förslagsvis Bredsjö Blå) eller en god getost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp honung och balsamvinäger i en liten kastrull, lägg i valnötterna Tag bort från värmen och låt stå några timmar.
  2. Rumstemperera osten, skär den i bitar, lägg på tallrikar, häll på valnötterna med honungen.
  3. Klart att njuta.
  4. Honungen med valnötterna går att förvara i kylskåp i glasburk i 14 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.