Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pärontosca med valnötter

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och lättlagad. Inte alltför söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala, kärna ur, klyfta päronen. Bred ut bitarna över en smord pajform.
  3. Koka alla ingerdienser till toscan under omrörning i ca. 4 minuter, häll över toscan över päronen. Ställ in i mitten av ugnen i ca. 20-25 minuter eller tills att nötterna har fått lite gyllenfärg.
  4. Servera med vaniljyoughurten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.