Mitt favoritkött får ligga i marinad och bli extra mört och saftigt. Servera gärna med en fransk potatissallad.
Instruktioner
- Blanda ihop marinaden och pensla den på köttet. Låt ligga och dra några minuter eller längre.
- Potatissallad: Borsta och tvätta potatisen. Skär den i halvor eller stora bitar.
- Koka potatisen i lättsaltat vatten i 10-15 minuter.
- Skala och dela rödlöken i klyftor. Lägg ner den och haricots verts i grytan med potatis när cirka 3 minuter av koktiden återstår.
- Häll av vattnet. Rör ihop olja, vinäger, körvel, salt och peppar. Slå dressingen över den varma potatisen.
- Grilla eller halstra fläskkarrén i en het panna med lite smör eller olja. Salta och peppra.
- Servera karrén tillsammans med den varma potatissalladen.
Publicerat den
1 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar