Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungs och ingefärsmarinerad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mitt favoritkött får ligga i marinad och bli extra mört och saftigt. Servera gärna med en fransk potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop marinaden och pensla den på köttet. Låt ligga och dra några minuter eller längre.
  2. Potatissallad: Borsta och tvätta potatisen. Skär den i halvor eller stora bitar.
  3. Koka potatisen i lättsaltat vatten i 10-15 minuter.
  4. Skala och dela rödlöken i klyftor. Lägg ner den och haricots verts i grytan med potatis när cirka 3 minuter av koktiden återstår.
  5. Häll av vattnet. Rör ihop olja, vinäger, körvel, salt och peppar. Slå dressingen över den varma potatisen.
  6. Grilla eller halstra fläskkarrén i en het panna med lite smör eller olja. Salta och peppra.
  7. Servera karrén tillsammans med den varma potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.