Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsglaserad kycklingklubba

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera en härlig potatis- och äppelsallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman honung, curry, ketjap manis och olivolja. Pensla kycklingklubborna med blandningen och lägg dem i ugnfast form. Stek dem i ugnen ca 25 min i 225 grader. Pensla kycklingklubborna några gånger under tiden.
  2. Skala och tärna potatisen. Koka dem i lättsaltat vatten. Skala, kärna ur och tärna äpplena. Blanda med potatisen. Blanda vinäger, olivolja, salt och peppar och slå över potatis och äpplen. Vänd ner rucolasallad och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.