Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubbor med soltorkade tomater och ädelost

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt, billigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök. riv moroten och stek allt tillsammans med smör på hög värme i en stekpanna. Lägg i kycklingklubborna och låt dom vara i 5 minuter. Häll sedan i grädden och lite worcestersås samt några droppar av soja. Låt koka upp. Ha i crème fraiche, ädelost och buljongtärningar. Ta sedan ur de soltorkade tomaterna ur burken och tillsätt i pannan men torka av tomaterna från oljan. salta och peppra. sänk värmen och låt puttra tills köttet från kycklingen lossar lätt från benen. ös då och då kycklingen med såsen.
  2. Använd ris som tillbehör eller en tomat och avocadosallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.