Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsmarinerade revben

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Pensla revbenen med marinaden. Låt köttet marineras i några timmar. Stek i ugnen 175 grader i ca 1 1/2 timme. Lägg revbenen med köttsidan ner i en braspanna. Vänd efter 30 min. Ös ofta. Späd med vatten om det behövs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Quineem 13 januari 2009

    Jag använde kamben istället för revben. Blev jättegott. hade majskolv till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.