Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsmarinerade revbensspjäll i lergryta

 
  • Tid: 1 dag 2 timmar
Skriv ut

Vi använder receptet främst till jul, men skulle nog funka som en långgrillning till sommaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ingredienserna till marinaden blandas ihop och läggs tillsammans med köttet i en plastpåse och får stå i kylskåpet över natten och vänds emellanåt.
  2. Dagen för tillagning läggs köttet med marinaden i en blötlagd lergryta och ställs in i en kall ugn i 2 timmar i 150°

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.